שירה אור

נזקי גוף - התכווציות שרירי בגב

נסעתי בספינת מנוע מפוקט לקופיפי הגלים היו קטנים בהתחלה אבל ככל שהתקדמנו הגלים נעשו גבוהי יותים ובקפיצה האחרונה כשנחתתי על המושב לא יכולתי לזוז וקיבלתי מכה חזקה בראש שעד היום - שבועיים אחרי ישש לי בלוטה בראש....יש הזיזו אותי שמו לי קרח בגב השכיבו אותי ושמו לי קרח בראש אני סבלת מאוד מכאבי גב לא יכולה להתלבש, להתכופף בקושי רב ,,,השינה לא רצופה ומעיקה רציתי לדעת היות והמצב רק מחמיר אם יש אפשרות לתבוע אותם? ומה סכויי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

הסיכוי לתביעה כנגד גוף תאילנדי בעלים או מפעיל סירות מנוע בתאילנד אפשרי רק בתאילנד עצמה ולא בישראל או מישראל. אולם גם כך אין להליך כזה כמעט כל סיכוי כי צריך להוכיח רשלנות של המשיט, צריך להוכיח שאכן נגרם נזק גוף בשיט (ולא לאחר מכן או לפני כן או בנסיבות אחרות שכן ברור שה"מכה" לא תועדה לא היה פינוי ולא ניתנה עזרה ראשונה)צריך לאתר את נהג הסירה או המפעיל התאילנדי וצריך לפעול לפי חוקי תאילנד . בקיצור תאונה שגרתית בטיול בחו"ל (מאות כמותה) שאין לגביה עילת תביעה.