אדי

אפליה בקבלה לעמותות הנותנות השתלמות מקצועית

האם החוק לאיסור אפליה חל גם על עמותות שמטרתן לתת לחבריהן השתלמויות מקצועיות, כאשר המבקש עומד בתנאי הקבלה, אולם הוא נפסל על רקע אישימבלי שהסיבות הרשומות בדחיה בכלל נבדקו, ועל רקע של "חשש שהבקשה להתקבל לעמותה נובעת ממטרות זרות"

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אנו כאן בפורום נזיקין והשאלה יפה אולי לתחום דיני עבודה או משאבי אנוש ושכר. בעקרון החוק חל גם על עמותות המעסיקות עובדים.

אדי

תודה, לא מדובר על קבלה לעבודה בעמותה, אלא על אי קבלה כחבר בעמותה. אי הקבלה מונעת ממני הטבות כספיות ואחרות הניתנות לשאר החברים באותו מגזר