אני

שאלה

שלום אני נפלתי בשטח ציבורי והמקום הודה בזאת נפלתי על היד לפני חצי שנה עשיתי טיפולי פיזוטרפיה הייתי מטופלי אצל אורטפד כללי והוא קבע שיש רגישות מע איזור TFCC ובצד האילונארי עם הגבלה זה היה הביקור האחרון והוא המליצ להתייעץ הם מומחה כף יד אבל יש לי חשש שהמומחה יפסול את המצב האם מספיק מה שאמר האורטפד הכללי או אני חייב לבקר את המומחה ?.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

הבעייה שאישורי האורתופד בעצם כמעט לא אומרים כלום. ״רגישות״ ו ״הגבלה״ אינם מהווים ממצא רפואי אובייקטיבי ממשי שיכול להביא פיצוי כספי משמעותי. לכן , אם ברצונך להבין את מקור הבעייה ייתכןן שהכירורג כף יד יבין יותר. ברור שאם אין ממצא ואין נזק אובייקטיבי גם כירורג כף יד לא ימצא כלום ואכן אין כל טעם לפנות אליו.