מאיה

בנוסף

תודה על תשובתך, בכתב התביעה החדש יש סעיף של נזק מיוחד שבו מצויינים סכומים ,וסעיף אחר של נזק כללי בו מצויין סך התביעה "מעל 2.5 משח" האם זה יכול לשמש את בית המשפט כתחליף לתחשיב נזק שניתן בדרך כלל בניפרד? יש לציין שבתיק הקודם התחשיב היה מעל 5 משח

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

הסכומים הנקובים בכתב התביעה אינם תחליף לתחשיבי נזק. הכיתוב "מעל 2.5 מיליון ש"ח" שהופיע בכתב התביעה הינו פרוצדורלי בלבד שבא להראות שפרקליטך טוען שהתביעה מצויה בסמכות עניינית של בית המשפט המחוזי, שמוסמך לדון בתביעות אזרחיות כספיות שמעל 2.5 מיליון ש"ח.מעבר לכך אין לכך כל ערך משפטי אחר. בית המשפט עדיין יכול לפסוק הרבה פחות מ 2.5 מיליון וגם הרבה יותר.