אדם

סתם מעניין

לאחרונה פורסם העונש הקל שקיבל נהג ההסעות שהפקיר את הילדה טלי דשקוב ,במיקרה זה קיימת תביעת רשלנות אם אני לא טועה. הנל קיבל קנס של 20000שח ומאסר של כמה חודשים. האם הסכום הזה מהווה את הפיצוי הבלעדי שהמשפחה תקבל ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

הקנס והמאסר הם בתחום הפלילי. פיצויי נזיקין הם בתחום האזרחי ונתבעים מחברת הביטוח שביטחה את הרכב בביטוח חובה. ברור שהפיצויים במסגרת תביעת הפיצויים האזרחית גבוהים בהרבה מהפיצוי העונשי שנפסק במשפט הפלילי.

אדם

תודה