אלי

דקירה ממזרק בבית מלון

בעת שהותי בבית מלון נדקרתי ממזרק שהיה מונח ליד המיטה, כמובן שהלכתי לרופא להיבדק וחיכיתי שבועיים בחרדה עד לתוצאות הבדיקות. מכל מקום אני שוקל לתבוע את המלון , אך השאלה האם קמה למלון אחריות קונקרטית , קרי, האם הם היו אמורים לצפות שלקוח קודם נניח שהזריק אינסולין בחדר , שמט מזרק לריצפה ואני נדקרתי ממנו.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

בחדר מלון שהושכר לאורח חדש לא אמור להימצא מזרק עם מחט ליד המיטה. אם נותר מזרק כזה מהדייר הקודם זו רשלנות מושגית וקונקרטית של המלון. הבעייה העיקרית היא הוכחת הארוע (עדים אוביקטיביים, מציאת המזרק , מסירת הודעה להנהלת המלון בזמן אמת וכד'). גם במישור הנזק יש בעייתיות כי למרבה המזל לא נגרם נזק וספק רב אם "שבועיים של חרדות" יניבו פיצוי בשעור כספי המצדיק התעסקות משפטית .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות