גביראיל

תע

שלוטם השאלההיא כזאת נפגתי תע הגשתי תביעה לבית המשפט השופט לפני הדיון קבע שיש לשלוח אותי לרופא ממוחה מטעם בית המפשט הלכתי נקבעוו 15 צמיתות עכשיו מגיעם למשפאט איך מתנהל הדיום מסימים באותו יום את המשפט השופאט עושה חישבי פיצויים לפי האחוזיים ונותן החלטה כמה ישולם איך זה מתנהל תודה רבה לך

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אחרי חוות דעת מומחה בית המשפט יכולים להתקיים כמה דיונים . לאחר מכן נקבע מועד למשפט עצמו. המשפט יכול להסתיים באותו יום (תלוי כמה עדים מוזמנים להעיד) ולפעמים המשפט נמשך כמה ימים. אחרי שכל העדים מטעם שני הצדדים העידו מסכמים עורכי הדין את התיק . הסיכומים ברוב המקרים נעשים בכתב וכל צד מקבל מינימום 30 יום (יחד 60 יום) לסכם . רק אחר כך נותן השופט פסק דין וגם זה יכול לקחת עוד כמה חודשים אחרי הסיכומים. לפי הנתונים שמסרת לא ניתן להעריך את שעור הפיצוי כי זה תלוי בהרבה מאוד נתונים נוספים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות