יוסי

נפילה על ממטרה

שלום . ליפני כשנתיים הבן שלי נפל על ממטרה בשטח ששייח לעיריה הבהלנו אותו לבית חולים והוא נותח ושוחרר. כיום יש לו צלקת מחרידה על אחת מצלעיו השאלה שלי האים אני יכול לתבוע ואת מי ומה אני צריך לעשות . תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

כדי לתבוע את הערייה עליכם להוכיח את העובדות הבאות: שהתאונה ארעה בשטח השיפוט של הערייה ולא בשטח פרטי. שהתאונה ארעה עקב רשלנות העירייה ובשטח שבו נהגו ילדים לשחק (ולא בשטח שלא נועד לכך) . שהיתה השגחה של הורה על הילד. שהתאונה אכן ארעה עקב נפילה על ממטרה בולטת ולא מסיבה אחרת כולל צילומי הממטרה (אם יש) וכולל עדי ראייה ניטרליים שראו את הנפילה ואת הסיבה לפציעה, ושאכן נותר נזק. אם יש ראיות קיימות על כל אלה אכן ניתן לתבוע.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות