דודוי

תע נכות רופא ממוחה מבית משפט

שלום לך עוד אריאל אני שואל נפגעתי תע לפני המשפאט הראשון שנקבע השופט קבע לאחר שראה את החומר החוות דעת לשלוח אותי לרפא מטעםבית משפט וקבע אחרי שכלצד יקבל את חוות הדעת יכתוב הערכת נזק ויגיש לבית מש]פט לפני הדיון שנקבע לחודהבא הדיון יכולה לצאת החלטה למה אני צריך להיות נוכח אים השופט קבל וקבע שאני יבקד על מטעםפ רןפא בית ה משפםט איך הדיון יהי חתימה טובה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

לא כל כך הבנתי את השאלה אבל אם המומחה עוד לא נתן חוות דעת אפשר לבקש לדחות את הדיון והגשת התחשיבים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות