דודוי

תע רופא ממוחה

עוד אריאל השאלה היא כזאת אחרי שהרופא ממוחה נתן את ח החוות הדעת שני הצדדים הגישו תחשיבים הדיון שהתקיים מה קורהיכול לצאת החלטה בלעדי גם מהקורה ביום המשפט ראחרי שהשופט קבל מכל צד את התחשיבים איך מתבצע המשפט ישסכוי להחלטה באותו יום גם בלעדיי כי אני צריךלהיות נוכח בדיון למה זה טוב אים השופט קבע על שניהצדדים להגיש את התחשיבים תב סביר איך מתנהל המשפט חלאר שהוגשו התחשיבים תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אחרי ששני הצדדים מגישים תחשיבים השופט מזמן את הצדדים (כלומר את עורכי הדין ) לישיבה ובה השופט מציע את הצעת הפשרה. התובע צריך להודיע ראשון תוך שבוע או שבועיים אם הוא מסכים להצעה ואז הנתבע צריך להודיע גם תוך שבוע עד שבועיים אם הוא מסכים.אם אין הסכמה להצעה של השופט (או שלכם או של הצד השני) התיק נדחה לתאריך אחר לשמיעת העדים ולמתן פסק דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות