טל

מי צודק בתאונת הדרכים.

שלום. אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, מקווה שתוכלו לעזור. הייתי מעורב תאונה וכמובן שכל אחד מהצדדים מאשים את השני.כנראה שנלך עם זה לבית המשפט ולכן רציתי לקבל חוות דעת מקצועית. להלן פרטי התאונה: דרך בן גוריון בין 2 מגדלי בסר בר״ג,אני בנתיב השמאלי ביותר לכיוון אבא הילל כאשר לפתע הרכב שבנתיב מימיני סוטה לנתיב שלי וכך כל צידו הימני של הרכב שלי נפגע. הוא חתך שמאלה כי היה רכב שעמד בנתיב שלו והוא טוען שאותת.אני לא ראיתי איתות ויש לציין שנסעתי לאט.הרכב השני קיבל מכה רק בכנף הקדמי שמאלי שלו. מי לדעתך אשם ולמה עלי לצפות בית המשפט? הרכב שלי תוקן במוסך הסדר של ביטוח ישיר נתתי צ׳ק דחוי ל 3 חודשים ע״ס 25000₪ (ג׳יפ ב.מ.וו). אני חושש להפעיל את הביטוח, כי אני לא יודע בוודאות אם השופט יפסוק לטובתי ואם לא אז הפוליסה בשנה הבאה תעלה לי הרבה יותר. ביטוח ישיר אמרו שיפנו את הצדדים לעו״ד חיצוניים. המון תודה. טל

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אין תשובה מוחלטת. אם סימני השפשוף ברכב שלך הם אכן מצד ימין זו תמיכה בטענתך שהרכב השני סטה שמאלה ונכנס בך ואין רלבנטיות לאיתות. אם המכה שהוא קיבל היא בכנף שמאלי קדמי שלו זו שוב תמיכה בטענתך. מצד שני סימנים כאלה גם יכולים להעיד שאתה סטית ימינה ונכנסת בו. צריך לבדוק תוכן עדותכם במשטרה והתאמתה לנסיבות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות