יפית

תביעת נזיקין כנגד קק"ל

שלום ,בשבת האחרונה ביקרנו ביער קנדה השייכת ל-קק"ל ,יש שם מקומות מסודרים לפיקניקים ומשפחות "האורחים " שהיו לפנינו במקום בו ישבנו שמו גחלים לוחשות ליד העץ ולא כיבו אותם . בני הקטן שיחק ליד המקום {שכמובן לא ידענו שקיים שם סכנת נפשות כזו } וגחל לוחש שרף את רגלו וגרם לכוויה מדרגה 2 , כרגע בני סובל מכאבים ובטיפול אנטיביוטי ארוך טווח , ובהמשך הופנה להמשך טיפול אצל פלסטיקאי . ברצוני לדעת האם ניתן לתבוע את קק"ל

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

לא נראה על פניו שיש עילה לתביעה . קק"ל לא מסוגלים להציב שומרים ליד כל מדורה ולדאוג לכיבוייה המיידי. המבחן המשפטי לקיומה של רשלנות אינו מתקיים במקרים כאלה. רשלנותך שלך באי השגחה על הילד מהווה גורם נוסף שיקשה מאוד על תביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות