עידן

מומחה בית משפט

קודם קןל שלום לך אני אחרי תאונת עבודה מלפני שנתים ועד היום אין החלטה סופית אבל בדיון האחרון השופט ממן רופא מטעמו לקביעת אחוזים נכות אבל הדיון הבא הוא ארוך מדי האם אתה יהיה סופי ??? לאחר קביעת אחוזים נכות מטעם מוחמה בית משפט האם אפשר להקדים את הדיון תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

הדיון רחוק כי צריך להמתין להיבדק להמתין לחוות הדעת לסיים הליכים מקדמיים להגיש תחשיבי נזק . כל זה יכול לקחת חודשים . אוין טעם להקדים את הדיון כי לא המועד קובע אלא אם כל מה שאמרתי יתבצע עד אז. גם אם יהיה דיון מוקדם יותר ועדיין לא יהיו תוצאות הבדיקה ותחשיבי נזק מטעם שני הצדדים לא תהיה התקדמות והדיונים יידחו עד שהדברים יהיו.

עידן

אוקי אבל הדיון הבא יהיה כמעת סופי ???

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אם לא תהיה הסכמה לפשרה הדיון לא יהיה סופי כי צריך יהיה לנהל את המשפט עד תומו .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות