לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נתי

בעל הסנוקר דורש אלף שקל פיצויים

אני עובד בשיקום לחולי נפש. במסגרת העבודה יש לי חניכים שעלי לבלות איתם שעות ביום, אני והחניך קובעים לאן ללכת ובאיזה שעות. היום קבענו אני והחניך שלי ללכת ולשחק בסנוקר.בסוף המשחק אני ניסיתי עם המקל של הסנוקר לפגוע בכדור אבל פספספתי, ובמקום, המקל השתפשף עם הבד שמעל שולחן הסנוקר וקרע אותו (קרע של כמה ס"מ) בעל הבית דרש ממני אלף שקל על הנזק. האם באמת בעל הבית יכול לדרוש דבר כזה? האם יש ביטוח כלשהוא מהעבודה? נתתי לו את הפרטים, אולם לא חתמתי על דבר. יש לציין בשנית, כי הקרע נוצר בשוגג, בגלל שהכדור התפספס, אז המקל שפשפף יתר על המידה את הבד שמעל שולחן הסנוקר

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

הכלל הוא שאדם הגורם לנזק למישנהו חייב לפצותו על הנזק שגרם. אינני בקיא בשולחנות סנוקר וכללי המשחק אולם נראה לי כמתבונן שמכה ש״מתפספסת״ אינה אמורה לקרוע את הלבד כי זה אופי המשחק וברור ששחקן מתחיל ולא מנוסה עשוי ל״פספס״. לכן יש להכנס קצת לעומק רזי אותו משחק. להיוועץ במומחים בנוגע למבנה המקל וטיב הלבד.או סוג ההדרכה שקיבלת לפני המשחק. תכן שהלבד היה שחוק או המקל פגום בקצהו ואז ברור שאינך חייב לשלם דבר.

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות