עופר

תביעה על הרס פרטי אמנת

שלום רב כחודש לאחר כניסתי לדירה חדשה מקבלן הייתה הצפה עקב סתימה בצינור ביוב. בעקבות ההצפה נהרסו פרטי אמנות של אשתי שבמקצועה היא אמנית. מדובר על ציורים גדולים. אני מעוניין לתבוע את הקבלן עקב הנזק שנגרם לנו. ברור כי הצפה לאחר חודש של מגורים היא בעקבות מחדל של הקבלן. הכל מתועד. מהי הסבירות לזכות בתביעה שכזאת? וכיצד ניתן לשערך את ערך פרטי האמנות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

ראשית צריך לבדוק ולהוכיח שהנזק נגרם כתוצאה ממחדל של הקבלן ולא מסיבה אחרת. רצוי להצטייד בחוות דעת שרברב מטעמכם. בעניין הערך של חפצי אמנות יש לבצע הערכה ע״י שמאי מומחה לאמנות בדבר ערך שוק ממשי. אם כל אלו יוכחו סיכויי הצלחת התביעה גבוהים.

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות