אילנה

מומחה

יש לי שאלה האם המומחה מטעם השופט שולח לעורך דין שלי את החוות דעת לפני הדיון ??? אפשר לדעת כמה קבע לי שמעתי שעורך דין יכול לחקור את הרופא מה זאת אומרת ?? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אכן המומחה חייב להמציא חוות דעתו לעורך דינך לפני הדיון. זכותם של עורכי הדין מטעם 2 הצדדים לחקור את המומחה בחקירה נגדית בבית המשפט. זימונו לחקירה עשוי לעלות כ- 2500 ש"ח. זימון מומחה לחקירה משתלם במקרים מסויימים בלבד, שבהם ניתן לסתור או לשלול את האמור בחוות הדעת מטעמים עובדתיים ברורים או מטעמים רפואיים ברורים ומקובלים. לזימון מומחה להחקר בבית המשפט רק בגלל שתוצאות חוות הדעת לא מקובלות עלייך אין כל תועלת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות