תומר

תאונה בית מלון

שלום רב. ברצוני להתעייץ לגבי מקרה שקרה לאמי. אחותה הגיעה למלון בעיר שאמי מתגוררת בה ואמי הלכה לבקרה ביום שבת בבוקר. מכיוון שאחות אמי שומרת שבת אמי ירדה במדרגות עם אחותה ונפלה במדרגות,אחותה מהירה לקבל סיוע רפואי מהמלון אך הגיע איש אחזקה "שאיבחן מכות יבשות את תהיי בסדר" בנוסף נאמר לה כיוון שאת אינך אורחת במלון אתה אינך זכאית לדבר מאיתנו (אמי באה לבקר את אחותה שכן אורחת במלון) אמי אינה יכלה ללכת לכן נאלצתי לבוא להרים אותה היא נורא עקשנית ואינה רצתה להיבדק אך באותו ערב עדיין לא יכלה לדרוך עם נפיחות בעקב ובברך. באותו ערב למרות הכל היא אינה יכלה לסבול את הכאב ולקחתי אותה לבית החולים שם אובחן נקע בעקב עבר שבוע ואמי עדיין אינה יכולה ללכת היא הופנתה בשנית לרופא שאיבחן שעדיין יש נקע בעקב ויש בברך תזוזה של משהו ולכן אינה יכולה לקפל אותה וללכת. היא נשלחה להתחלת טיפול פזיותרפי ומעקב והיא אינה עובדת עקב כך אפילו לא מבשלת ואפילו לא מנקה רציתי לבדוק אם אני יכול לתבוע את בית המלון למרות שאמי אינה היתה אורחת במלון? אלא באה לבקר את אחותה שהתארחה במלון. ישנם עדים למקרה אחותה וגיסה וגם איש האחזקה אודה למענה תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

עצם הנפילה בשטח המלון עדיין לא מקנה עילה לתביעה. כדי לתבוע את המלון צריך להוכיח שהנפילה ארעה עקב רשלנות המלון ולא "סתם כך". דוגמא לרשלנות כזאת יכולות להיות מדרגות שבורות, העדר מעקה, רטיבות שמנונית מחומרי ניקוי או שטיפה, וכד'. אם היתה רשלנות צריך להוכיחה בעדי ראייה , צילומים, וכד'. רק אם היתה רשלנות ניתן לתבוע.

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות