גם אני נכוויתי מגרופון.
. בתאריך: 12.11.13 רכשתי קופון לארונית נעליים מאתר גרופון על סך- 79 ₪. 2. כעבור יומיים יצרתי קשר עם חברת MAOD לתשלום של 19 ₪ עבור המשלוח לכתובת בחולון. המשלוח היה אמור להתקבל עד 14 ימי עסקים. 3.בתאריך: 12.12 יצרתי קשר עם חברת MAOD ונאמר לי על ידי נציגה בשם יקירה שהמוצר נשלח ונאסף מסניף הדואר באזור. 4.באותו היום נשלח לי טופס הצהרה שלא אני אספתי את דבר הדואר, חתמתי בתחתיתו לשם השוואת החתימה עם אוסף המשלוח. 5.לאחר שלא יצרו אתי שום קשר מהחברה התקשרתי פעם נוספת בתאריך: 25.12.13 שבו נאמר לי על ידי נציגה בשם אלינור שהת.ז והחתימות השוו ואכן לא נמצאו מתאימות. נשלח לי יום למחרת על ידה ת.ז וחתימת לוקח המשלוח והתבקשתי על ידה לבדוק האם אני מזהה אותן. עדכנתי שאני לא מזהה. 6.יום למחרת אלינור יצרה אתי קשר ונאמר לי על ידה שהם יוכלו לזכות אותי רק לאחר שיוחזר אליהם דבר הדואר שנלקח על ידי מישהו אחר במרמה. 7. מאז ההתנהלות שלי מול חברת גרופון. לפני כשבועיים יצר אתי קשר מנהל בכיר בגרופון בשם- לירז, ואמר שזה בטיפולו ושהוא אישית ידאג להיות אתי בקשר. 8. בתאריך: 2.1.14. נשלח איימל מגרופון על ידי- לירז שהם מצטערים על העיכוב ושהנושא עדיין בבדיקה. 9. בתאריך: 7.1.14 יצרתי קשר פעם נוספת עם גרופון וביקשתי לדבר עם לירז, אך נאמר לי שזה לא אפשרי ושהוא יחזור אליי במהלך היום. ונשלח לי איימל נוסף על ידי לירז שזה בבדיקה. והוא לא חוזר אליי טלפונית על אף בקשתי. עד היום לא קיבלתי את הזיכוי ונדמה שזה נופל בין הכסאות. מה אני יכולה לעשות?
הנושא אינו בתחום הנזיקין ולכן לא במסגרת הפורום הזה. נא לפנות לפורום חוזים או צרכנות תודה.
שאלות נפוצות:
דנה פורטל
דן אלמוג
אסף כהן
אחת בשם ל'