ביטול עסקה וקבלת זיכוי לכרטיס האשראי
שלום רב, בתאריך 04.12.13 הזמנתי דרך אתר גרופון מכשיר מהפכני להרחקת יונים, ציפורים, עורבים ועוד, באמצעות צפצופים אולטראסוניים ב-179 ₪ בלבד (198.9 ₪ כולל המשלוח). באתר נכתב כי זמן האספקה 18 ימי עסקים לאחר הגרופון במייל. הגרופן נתקבל במייל בתאריך 04.12.13 המוצר נשלח בתאריך 07.01.2014 כעבור 24 ימי עסקים (לא כולל שישי-שבת) אין בכוונתי לקבל את המוצר עקב הזמן הרב שעבר ואי עמידת הספק בתאריך שבו הצהיר/התחייב על אספקת המוצר (18 ימי עסקים). בתאריך 13/01/2014 הגעתי אל יחידת הדואר, וסירבתי לקבל את דבר הדואר. בתאריך 20/01/2014 דבר הדואר נמסר בחזרה לשולח. אני מבקש לבטל את העסקה ולזכות את כרטיס האשראי שלי ב- 198.9 ₪ מידע על פריט דואר רשום שמספרו RR0000465219G "דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 07/01/2014 באמצעות יחידת הדואר המרכזית אשר בראש העין. דבר הדואר האמור נמסר בחזרה לשולח בתאריך 20/01/2014 באמצעות יחידת הדואר המרכזית אשר בראש העין." עד ליום כתיבת מכתב זה מאתר גרופון מתעלמים מפניותי ואיני זוכה לאף מענה, מה עלי לעשות ומהם הסיכויים שלי לקבל זיכוי כספי? בברכה, דרור אלישע.
נא לפנות לפורום "תביעות קטנות" ו"צרכנות" תודה.
הבעיה נפתרה ובוצע זיכוי מלא לכרטיס האשראי להלן התשובה שקיבלתי מ- paypal לאחר שפניתי מספר פעמים לשירות לקוחות של גרופון: "שלום דרור אלישע, Grouper Social Shopping Ltd. זה עתה שלח לך החזר מלא בסך ₪198.90 ILS עבור הקנייה שלך. אם יש לך שאלות בנוגע להחזר זה, צור קשר עם Grouper Social Shopping Ltd.. ההחזר יועבר אל הכרטיס שבאמצעותו שילמת. כדי לראות את כל פרטי העסקה, היכנס לחשבון PayPal שלך. ייתכן שיחלפו מספר דקות עד שהעסקה תופיע בחשבונך."
שאלות נפוצות:
דנה פורטל
דן אלמוג
אסף כהן
אחת בשם ל'