לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרון

זלזול

אני נפגעתי לפני שנה וחצי במקום ציבורי עקב רשלנות שהודו בהם התיק מתנהל בבית משפט השלום המיצג שלי בקש ממני להיבדק על יד רופא . חוות דעת . וקבע לי 10 . וחברת הביטוח קבעה לאחר בדיקה על יד הרופא של 0 אחוז . אני כל הזמן מסתכל על מצב התיק במערכת נט משפט לבדוק מה התחדש . היום נכנסתי וראיתי החלטה לפני כמה ימים שאומרת עלי להפקיד סכום של 2500 שח עד השבוע הבא לצורך בדיקה על יד מומחה ניטרלי . השאלה שלי העורך דין לא דיבר אתי ולא אמר לי כלום למרות שעלי לשלם את הסכום האם משמעות הדבר מסמנת שאולי הגיע לפשרה כי לא יכול להיות שיגיד לי על לשלם יום לפני מה אתה אומר על סיטואציה כזאת . ,? שרון

עו"ד אריאל פרויליך

לא נראה שהגיעו לפשרה וגם לא נראה שמישהו הודה באחריות לתאונה, שכן, אילו היתה הודאה באחריות סביר היה שמלוא שכר המומחה מטעם בית המשפט היה מוטל על הנתבעת ולא היית נדרש להפקיד מחצית משכרו. יכולות להיות הרבה סיבות לכך שעורך דינך לא יידע אותך עד היום, (עדיין לא הספיק להודיע, אולי מנסה לשכנע את הנתבעת לשלם את מלוא שכר המומחה וכיו"ב). כדאי פשוט לברר עניין זה ישירות איתו.

שרון

כתוב בהחלטה שעלי לשלם 2450 שח

שרון

סליחה .הבעיה שקשה לתפוס את העורך דין שלי כל הזמן עסוק עסוק ולא חוזר. החלטה כבר שבוע האם יכול להיות שלא קבל אותה . 2 השופט החליט שעלי לשלם 2450 זאת אומרת לא על הנתבעת . מה הסיבות שאולי לא נתנו לו לדבר איתי

עו"ד אריאל פרויליך

הכל יכול להיות. הסכום של 2450 ש"ח מהווה מחצית מעלות חוות הדעת כאשר הנתבעת תשלם את המחצית השנייה. אי אפשר לאסור עליך לדבר עם עורך דינך.

עופרה

מה יקרה אם לא שלמתי את הסכום עד התאריך שנקבע ??

עו"ד אריאל פרויליך

המומחה לא יזמן אותך לבדיקה וניהול התביעה יתעכב.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות