לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דורון

מסוגך מאוד

שלום רב מדובר בתאונת עבודה חברה הביטוח שלחה אישור להסכם וסכום ותנאים והיתי אמור כבר לחתום עורך הדין שלי לא ידע שהתחלתי שיקום מקצועי שאלתי אותו אם אני מוגן במסגרת ההסכם מתביעות עתידיות הוא אמר לי שיש סעיף בחוזה שאסור לי לעשות החמרת מצב במשך שנתיים וגם אפילו שלא רשום במפורש בחוזה עדיף שאני יימנע גם מזה אז כדי למנוע סיכון לתביעה עתידית הוט יידע אותם שאני בשיקום ולכן החברות הגישו בקשה דחופה לבחון את ההסכם עם חברת הביטוח עם תנאי חדש שאני בשיקום מקצועי וביקשו חודשיים של דחייה עם בקשה של עיון פנימי האם שה לא מוגזם הזמן (יש לציין שעד שהפשרה הושגה חלף זמן ארוך מאוד מעל שנה וחצי) מה צפוי כעת האם הפשרה תתבטל ולא יהיו מעוניינים בה האם ינסו כעת לקזז את כספי השיקום ? ב. השופט הסכים לעיון פנימי ומניסיוני תמיד שיש עיון פנימי הם מנצלים זאת לדחיות האם ניתן לבקש מהשופט לקבוע קדם משפט ולא עיון פנימי או להתנגד לחודשיים. או עדיף להשאיר זאת ככה ? תודה על המענה אני מממש מבולבל

עו"ד אריאל פרויליך

ייתכן וסכום ניכויי הביטוח הלאומי ישתנו כי צריך יהיה להוסיף גם את תשלומי השיקום. אולם מצד שני גם הפסדי השכר עולים כי בתקופת השיקום אינך יכול לעבוד וגם נגרמות הוצאות נסיעה והדברים מתקזזים.

דורון

אז לדעתך חברות הביטוח יוותרו על הפשרה או שיש סיכוי שיסכימו לסעיף הזה בחוזה הפשרה ? האם חודשיים הם זמן סביר ומה עורכי הדין יעשו בזמן זה להערכתך ? חקירה פרטית ? או מה? תודה שוב

עו"ד אריאל פרויליך

לא נראה שיוותרו על הפשרה בגלל השיקום. לא ברור מה סיבת העיכוב.

דורון

כי רק אחרי שליחת ההסכם התגלה להם שאני בשיקום מקצועי ועורך הדין שלי מבקש להחריג זאת ממה הסכם שיועלו לתבוע אותי על כך כלומר הוא רוצה את אותו סכום שסוכם אך בלי שיקוזזו כספי השיקום על סמך טענות דומות לאלה שאמרת לע אך הם רוצים לבדוק זאת עם חברות הביטוח ובגלל זה אני שואל האם יש סיכוי שיסכימו להחרגה בלע לקזז את כספי השיקום אן שאני מחכה לשווא ?

עו"ד אריאל פרויליך

כפי שכבר אמרתי אני מניח שהם יסכימו לפשרה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות