שרה

זכות בעל דין לעיון באתר נט המשפט

שלום, האם לבעל דין זכות אוטומטית לעיין בתיק בית המשפט באתר נט המשפט בתיק שהוא מנהל נגד חברת ביטוח (ענייני נזקי גוף)? העיון הוא על מנת לדעת כיצד מתנהל התיק/ אילו בקשות הוגשו וכו' מאחר שהתיק מתנהל כבר שנים. בעל הדין הוא הניזוק, התובע. האם זה מקובל? או שעורך הדין יכול למנוע מבעל הדין שהוא מייצג לעיין בנט המשפט? (ומבחינה טכנית, כיצד נעשה העיון? יש סיסמה שעורך הדין צריך למסור לבעל הדין שדרכה הוא יכול לעיין בתיק?) תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

השימוש בנט המשפט שמור לעורכי דין בלבד. כדי להיכנס לנט המשפט צריך תעודת עורך דין , אישור הלישכה, וכרטיס מיוחד המונפק רק לחברי הלישכה. אין "סיסמה מיוחדת" שעורך הדין יכול לתת לך כדי להיכנס לנט המשפט.

שרה

תודה על המענה, אך באתר נט המשפט יש אפשרות לבעל דין להקיש את הסיסמה ואת מספר התיק ולהיכנס לצפות בתיק, לא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אני לא מכיר אופציה כזאת בלי כרטיס חכם שיש רק לעורכי דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות