א

המסגרת הנכונה להאשים בביזוי

מדובר בהליך משפטי בגין אכ"ע כנגד גורם מבטח שטען להתיישנות. פסק הדין מתעד כי הנ"ל חזר בו מטענת ההתיישנות שטען. ואלא שהנ"ל אינו עומד בהתחייבותו וטוען שוב להתיישנות - צריך להגיש ערעור על טענת ההתיישנות שהוא טוען מחדש. אני מעוניין להאשים אותו בביזוי פסק דין ובביזוי הזמן השיפוטי,. ואיני יודע מה קביל: האם עליי להאשים אותו בביזוי כחלק מהערעור שאגיש על טענת ההתיישנות שנטענה מחדש? או שעליי להגיש בקשה לצו בעניין הביזוי בנפרד מהערעור ובפני עצמה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

תאורך לא כל כך ברור ואיני מבין בדיוק מה קרה מבחינה משפטית. לא מובן על מה הערעור. בכל מקרה הליכי בזיון בית משפט הם הליכים מיוחדים במינם ולא ננקטים בשגרה אלא במסגרת הליך נפרד ולא במסגרת ערעור.