חיים

נזקי גוף ורכוש ביטוח משכנתא

שלום רב! בתאריך 15.8.14 בזמן שישנתי אני ואשתי נפלה עלינו תקרת החדר כתוצאה מכך ובנס זה נגמר רק בחתך של 1ס"מ בראש שלי שנהיה צלקת קטנה ובהלה רבה שלי ושל אישתי שהיתה בהריון בחודשיים מתקדמים מה שגרם לה לכאבי בטן וללכת לבדיקה ולהיות במנוחה 3ימים עקב הלחץ הנפשי. התקרה נפלה כתוצאה מרטיבות מהשכן שהמקלחת שלו מעל לחדר השינה הביטוח הכיר בכך שזה נגרם כתוצאה מרטיבות ותיקן את הבעיה . ברצוני לתבוע את הביטוח על כל עוגמת הנפש וימי המחלה והפציעה שנגרמה לי ובנוסף לתבוע אותם על נזקי רכוש שמרוב כל האבנים שנפלו נשברה לי המיטה וחצי החשמלית שישנו עליה רציתי לדעת אם זה אפשרי? והאם כדאי לתבוע דרך תביעות קטנות או דרך עו"ד? תודה רבה על עזרתך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

למרבה המזל לר נגרמו נזקים גדולים. אולי בשווי של כמה אלפי שקלים. כדאי לפנות לשכן במכתב דרישה. אם לא תענו ניתן לפנות לתביעות קטנות.