מברר

תודה על תשובתך ושאלת חידוד לגבי מילוי חובת הגילוי

תודה על תשובתך ( מטה לגבי שאלה בדבר תיקון מענה לשאלה בטופס התביעה) הבנתי שאם אשלח לקרן את טפסי התביעות עצמם אשר הוגשו לביטוח לאומי, זה יסיר כל ספק בדבר מילוי חובת הגילוי שחבים לקרן. אלא שבגלל שלטפסי התביעה לביטוח לאומי צורפו מסמכים רפואיים מסויימים וחוות דעת מסוימות באופן שמצויין בטופס התביעה כי מסמכים X מצ"ב.- מספיק על מנת למלא אחר חובת הגילוי. לשלוח לקרן פנסיה את טפסי התביעות עצמם מבלי לשלוח את הצרופות ( חוו"ד והמסמכים) עצמם? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

לא צריך להיות יותר צדיק מהאפיפיור. שלח את טופס התביעה שבו מפורט הליקוי הבריאותי הנטען . נראה שזה מספיק כדי לעמוד בחובת גילוי כללית לגבי עבר רפואי.