שלי

תאונה

היום נהגתי בכביש במסלול הימני נסיעה איטית.פתאום אני שומעת חריקה ,רכב לצידי השמאלי נצמד לרכבי עם כוונה לפנות ימינה לכניסה של ביניין.לא יכולתי לפתוח את הדלת ולצאת.אלא מהדלת הימנית.ברכב הפוגע ישבה לצד הנהג אשתו.מדובר באנשים מבוגרים.האשה צעקה עליי שאצא כבר ניסיתי להסביר לה שאני לא יכולה.כאשר כולנו יצאנו הזוג הטיח בי האשמות שפגעתי ברכב שלהם.התקשרתי למשטרה שיגעו אז נאמר לי שרק אם יש נפגעים הם באים.צילמתי את הרכבים והחלפנו פרטים.הרכב שלהם חדש לכן נסערו.מסרתי טלפון והמשכתי לדרכי.קיבלתי הערכת נזק של 2000-3000שח תיקון.לאחר כשעה מהאירוע התקשר הנהג המבוגר ואמר שהוא במשטרה וצריך את הפרטים שלי.אמרתי לו שהוא רשם הכל וסיימתי את השיחה.הוא המשיך לצלצל כמה פעמים אך לא יכולתי לענות. אני תוהה מדוע הלך למשטרה הרי כל הנזק אצלו זה אפילו לא מעיכה(את הקטע הזה לא צילמתי) אילו השלכות יכולות להיות לאירוע הזה? איזה צעדים עליי לנקוט? הנזק שלי מוערך ב1500שח בלי התערבות הביטוח.האם זה נכון מצידי יהיה לתקן ללא תביעת הביטוח?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

לתת את הפרטים הנדרשים. אם תזומני לתת עדות במשטרה תסבירי בדיוק מה קרה. ייתכן והם פתחו תיק משטרה במטרה לתבוע נזקי גוף. מעבר לכך אין צורך בשום פעולה נוספת.