שרון

נפילה ברחוב

שלום אשתי לפני חודש נפלה ברחוב היא עשתה ריצת כושר, ורצה על מידרכה ,במידרכה היו מרצפות בולטות ,כתוצאה מכך היא נפלה מהמידרכה ועפה על הכביש. מידית לקחתי אותה לבית חולים ,כל הפנים עברו שיפשןף /שיוף רציני ,נפיחות וחשש לדימום בתוך העין ,עשתה צילום ראש תודה לאל ,אין שבר,נכות או צורך בניתוח רק פנייה היו נפוחות מאוד ואדומות ושרופות. כנל גם שריטה ביד ובברך היא קיבלה שבועיים מחלה ולא לצאת לשמש במשך שנה. יש לי תמונות ואישורים על כל דבר . שוחחתי אם עורך דין ,לדבריו - אם אין שבר,נכות ניתוח אז אין מספיק "בשר " לתביעה . אשמח אם תיעצו לי מה לעשות בנדון. בתודה שרון

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

אכן יש אמת בדברי עורך הדין שעימו התיעצתם. אם למרבה המזל אין נזקים מהותיים אין כדאיות כלכלית בניהול הליך משפטי. הסיבה לכך היא שהליך משפטי כנגד הערייה בגין רשלנות עקב "מרצפות בולטות" רחוק מזכייה. הערייה תתגונן ולא תסכים לשלם העיר אינה סלון של בית ואין אפשרות לפלס אותה והערייה לא חייבת לעשות זאת . לכן יכולות להיות מרצפות בולטות והדבר אינו מהווה רשלנות הכל עניין מידתי ונתון למדידות וחוות דעת של מומחים. עורכי הדין עובדים באחוזים מהתוצאה במרבית המקרים וזו גם צפיית הלקוחות. אם התיק קטן מבחינה כספית ובעל סיכויים נמוכים מבחינה משפטית אין לעורכי דין כדאיות כלכלית לנהל הליך משפטי שלם בשיטת אחוזים מהתוצאה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות