קובי שיטרית

תביעת מלון הרודס אילת

בסוכות האחרון שהינו בבית מלון הרודס אילת. ביום האחרון במקרה במעבר ראינו ארון פתוח, הצצנו לתוכו וראינו שיש חורים בקיר. שבדקנו מה פשר החורים גילינו שהם חורי הצצה למקלחות שלנו. הינו בהלם מוחלט מהעניין. איישתי לא ישנה כל הלילה ולכל מקום שתגיע בעתיד היא תצטרך לבדוק שהיא בטוחה. רציתי לברר האם יש הצדקה לתביעה ? מה הסיכוי? ומה סכום התביעה במקרה זה? כמובן שצילמתי הכל תודה קובי

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

מדובר ללא ספק באי נעימות. אולם מכאן ועד עילה לתביעה משפטית המרחק רב. העניין מצדיק תלונה ולא מעבר לכך.