חסוי

תביעת בי"ח פסיכיאטרי/משרד הבריאות על אישפוז כפוי

מה הסיכויים לתבוע בי"ח פסיכיאטרי / משרד הבריאות בגלל שאיש היה באשפוז ( בכוח ) על זה שהוא היה קצת במצב פסיכוטי ולא לקח טיפול וההורים שלו הביאו רופא לבית ומשם הוא הגיע לבי"ח וגם לא אמרו לו על מה זה וכל הסיפור נגמר בזה שהוא היום עם אימפוטנציה + אינסומניה בגלל הטיפול שלקח במקום הנ"ל וגם הכריחו להמשיך ככה אחרי שהוא יצא משם זה היה לפני 4 שנים

עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., עליך להיוועץ עם מומחה רפואי בתחום הנפשי שיבחן האם יש קשר סיבתי בין המתואר לבין החמרת הנזק.,