מוטי

כיסוי ביטוח סיעודי במכבי של חברת כלל לתאונת עבודה

כל מי שהיה בפוליסה הקודמת של מכבי ממשיך לפוליסה החדשה. בפוליסה הקודמת תאונת עבודה לא הוחרגה אבל בפוליסה החדשה היא כן מוחרגת. 1. האם ההחרגה של תאונת עבודה היא טוטאלית? ז"א שאדם שעבר תאונת עבודה לא יהיה מכוסה בין אם המצב הסיעודי שלו נגרם מתאונת העבודה ובין אם לאו? 2. במידה וזה מוחרג טוטאלי - האם ניתן לתבוע בגין הפוליסה הקודמת? בברכה, מוטי

עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מוטי שלום רב., פוליסה היא כמו הסכם ספציפי לאותו עניין לכן לא ניתן לתת תשובה כוללת ללא בחינתה. יש לבחון לשונה ולהיווכח במענה., כך גם יש לבחון בלשון הפוליסה מתי מוגדר מועד הכיסוי באשר להגדרת האירוע שמקים כיסוי.