אורלי

חיוב קנס על עזיבת גן פרטי

יש לי ילד בן 3 בגן פרטי, אנחנו לא מרוצים מהיחס של הגננת והסייעת בגן, הן כל הזמן מתלוננות על הילד, קשה להן "להתנהל" איתו... בורח לו פיפי (רק אצלם בבית לא) , הילד מתלונן שכל הזמן שצועקים עליו...הוא בוכה ומסרב לחזור לגן... בוכה גם בלילה לפעמים (אני חוששת לילד ,מפחדת מהעובדה שהוא "בידיים" שלהם והם מתעמרים בו. הודעתי לגננת על עזיבה, היא מחייב אותי (ע"פ הסכם) תשלום חודש נוסף. האם למרות שהעזיבה לא מרצון, נובעת מהיחס הרגוע שקיבלנו... עדיין אני צריכה לשלם קנס ?

עו"ד מאיר הילל-טבול

אורלי שלום, מדובר בתחום שאינו בתחום המומחיות של המשרד. מדובר בנושא שתחום המומחיות הנוגע אליו הוא תחום המשפט האזרחי-מסחרי ועל כן עלייך להתייעץ עם עורכי דין המתמחים בתחום זה. בברכה, מאיר הילל-טבול, עו"ד גונטמכר הילל-טבול