אבו עראר כיראם

מה הפיצוי עקב נפילה ומה אורך התהליך?

נפלתי עקב מדרכה שבורה בכניסת הדואר בדרום ונשבר לי קרסול ימין .. אני נכה ב 100 אחוז ומועמדת להשתלת ריאות ומקבלת תרופת קומדין ... וזה מקשה מאוד לפי דברי הרופא לשיקום ומאריך תקופת הגבס וזה מקשה עלי ללכת ולכנס לשירותים ולמקלחת ולעלות במדריגות ... זה גרם לי הרבה קושה בחיים שלי ...

אלירן וקנין, עו"ד

שלום כיראם, גובה הפיצוי תלוי בחומרת הנזק שנגרם לקרסול. כדי לדעת טוב יותר צריך לראות מסמכים רפואיים. אלירן וקנין, עו"ד תביעות נזיקין, ביטוח, תאונות, אובדן כושר עבודה ורשלנות רפואית Eliran.va@gmail.com