משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזיקין ותאונותפגיעה ממעלית בבניין מגורים

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).

קביעת פגישה
0554358920
חזרה לפורום

פגיעה ממעלית בבניין מגורים

חגי
חגית שובלי

המעלית בבנייין שלנו בשלושים שניות הראשונות בערך ניסגרת עפ החיישן משמע אם מישהו עומד היא ניפתחת חזרה אחרי 30 שניות היא ניסגרת לא משנה אם מישהו עומד, הבוקר היא ניסגרה לי על הפנים וניחתכה לי הגבה עשו לי זריקה ושלושה תפרים. יש לציין שהבניין הוא יחסית חדש וככה המעלית בנויה שזה מאוד מוזר כי גם שבן עומד היא פשוט ניסגרת . השאלה שלי אם אפשר לתבוע את הבניין או את חברת המעליות

RE:
עו&
עו"ד מאיר הילל-טבול

חגית שלום, ניתן לתבוע במקרה כזה את יצרן המעלית ו/או את בעלי הבתים בבניין מגורים. בברכה, מאיר הילל טבול, עו"ד משרד גונטמכר הילל-טבול

RE:RE:
דני
דניאל

בהמשך לשאלה שהוצגה, ככל שנוצר נזק גוף הקשור בסגירת דלת המעלית וחברת המעליות לא מגיבה למכתבים, האם להגיש תביעה לתביעות קטנות או לבימ"ש שלום? מהם הסעיפים פרט לכאב וסבל שניתן לתבוע עבורם?

דני
דניאל

בהמשך לשאלה שהוצגה, ככל שנוצר נזק גוף הקשור בסגירת דלת המעלית וחברת המעליות לא מגיבה למכתבים, האם להגיש תביעה לתביעות קטנות או לבימ"ש שלום? מהם הסעיפים פרט לכאב וסבל שניתן לתבוע עבורם?

דני
דניאל