משה

תשלום מע"מ שכר טרחת עורך דין

שלום רב נפסק לי פיצוי כספי של 91000.שח פלוס 15 אחוז הוצאות משפט. עורך הדין גבה ממני 27 אחוז והוסיף גם מע"מ על סכום זה. האם הוא אמור לגבות ממני מע"מ. והאם יש לי הזכות לבקש ממעמ את החזר המעמ. יש לציין שזו תאונת עבודה. תודה מראש

עו"ד מאיר הילל-טבול

משה שלום, בשאלות של שכר-טרחה, צריך להיצמד להסכם בין הצדדים. כמו כן, אם יש מגבלות בחוק, יש להיצמד גם אליהם. כל מקרה לגופו. בכל אופן משרדנו לא עוסק בעיניינים כגון דא. בהצלחה מאיר הילל טבול, עו"ד