אלמוג

בית המלון עשה לי מנוי שלא על שמי במרמה וגבה כסף על זה

הגעתי למלון פריוויליג באילת רשת מלונות פאתל הזממתי חדרים על שם חמתי בקבלה אמרו שרק חמתי תוכל לקבל את מפתחות לחדרים לאחר שיחה עם מנהל הקבלה הוחלט שאם אני יעשה מנוי שנקרא "חבר שמיים" בסך 250שח המקנה לי הנחות לחופשות הבאות יוכל לקבלים את החדרים שעל שם חמתי וכך עשיתי היום אני בא לסגור חופשה וגיליתי שהמועדון על שם חמתי ואני לא יכול לממש שום הטבה ממנו למרות שכל הפרטים כמו תאריך לידה ופרטי אשראי על שמי הם רימו אותי וגבו ממני כסף לחינם במרמה על מועדון שלא על שמי ולא נותנים לי לממש את ההטבות שלי אני מרגיש מנוצל ורוצה לתבוע אותם על זה האבסורד שהם טוענים שאי אפשר לקבל חדרים בלי שבעל החדרים נמצא וקיבלתי אז גם פתח לי חבר מועדון על שם הבן אדם שלא נמצא אז אמרתי להם שאם יש אפשרות שחמתי תזמין לי חדרים על המנוי שעשיתי על שמה בלי ידיעתי זה אסור אבל לקחת כסף ממני ולתת לי חדרים זה מותר

עו"ד מאיר הילל-טבול

שלום אלמוג, מדובר בשאלה ובמקרה שהתחום שלו חי בתוך המשפט האזרחי, לא מדובר בתביעה שעניינה נזיקין ולכן משרדנו לא עוסק בזה. בברכה, מאיר הילל טבול, עו"ד