לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אדי

תביעת נזיקין נגד המוסד לביטוח לאומי וראשת הוועדה שניהם ביחד וכל אחד לחוד

לא ידעתי שראשת וועדת ערער על רקע נפשי היא מנהלת המרפאה לבריאות הנפש בבית החולים הלל יפה בחדרה שם טני מטופל משנת 2013. כאשר נודע לי עפ"י הפרוטוקול הראשון. ראשת הוועדה טענה שהיא לא יכלה לעיין בתיק שלי של הב"ל עב הכרס והזמינה את החומר הפסיכיאטרי שלי מקופ"ח שליודנה בזה ללא נוכחותי. לוועדה השלישית הוזמנתי אבל לא רציתי להגיע עקב ניגוד עניינים כי ראשת הוועדה קיבלה ממני מסמך מהפסיכיאטר שמטפל בי במרפאה והיא אף צייינה זאת.נשלחתי לריאומטולוג בעיר רמלה שחיפש את פרצי הדיסק שלי בתיק ולולא מזכיר הוועדה היינו ממשיכים להתווכח עד היום שהחומר בתיק.הוא קבע, שיש לי בעיות חרדתיות דכאוניות אולם אין לי ,"פיברומיאלגיה". מסמך שצורף לוועדה אתו יומיים לפני שהיה לי תור במכון הריאומטולוגי מרפאת כאב בביה"ח איכילוב שם אני מטופל משנת 2013 כאשר 12 ריאומטולוגים כולל 2 של וועדות הב"ל קבעו שיש לי פיברומיאלגיה. החלטת ראשת הוועדה הכניסה אותי לדכאון כבד מאד כי תיק זה כבר התנהל משנת 2012 בביה"ד לעבודה ושופטת החזירה אותו לוועדת ערער. אני רוצה לתבוע את ראשת הוועדה ואת הב"ל על הנזקים שגרמו לי עקב החלטתם השרירותית שבעקבותיה גם בתי הדין לעבודה פסקו כמוה. האבסורד שהיא הזמינה את המסמכים הרפואיים הפסיכיאטרים שלי מקופ"ח אולם את המסמכים מהמרפאות שציינתי בחרה לא להזמין ולכן זו רשלות כפולה. מי יכל לומר לי אם אני יכל להגיש תביעת נזיקים ובאיזה בית משפט תודה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות