עופר שחר

בחינת אפשרות הגשת תביעה כנגד מעסיק שגרם לנכות חרף חתימה מאולצת וכפויה על ויתור .

תאונת העבודה שעברתי הוכרה ע"י המוסד לביטוח לאומי . הוכרתי כנכה "פוסט טראומה " ,נקבעה לי נכות תמידית ואובדן כושר עבודה . נאלצתי לפרוש לפנסיה מוקדמת . המעסיק באמצעות עורכי דינו התנה את אישור פרישתי בחתימה על כתב ויתור עוד טרם אישור הנכות .

עו"ד סאמי אבו ורדה

יש לעיין במכתב וויתור בכדי לספק תשובה יותר מנומקת לשאלך תוכל להתקשר למשרד לקבל יעוץ ראשוני ללא כל התחייבות בטל 048666616