משה אביסרור

הארכת תביעה נזיקין בגין רשלנות רפואית

שלום רב: אשתי נפטרה לפני כחצי שנה . לפני פטירתה הגשנו מסמכים . ועדיין נותרו מסמכים שיש לקבל מבית חולים וכדו' ... העקבות הצורך בהכנת כתב ירושה .שלוקח זמן רק . ומה גם שבתקופת הקורונה לר היה ניתן לטפל בעיניין ...( בקשה לסיוע משפטי ) ופגישות עם עו,ד . נוצר מצב שאם לא יוגש תוך חושדיים תהיה התיישנות איך ניתן להגיש הקשה לדחיית התביעה ...

עו"ד סאמי אבו ורדה

במקרה זה הייתי מגיש תביעה לבית המשפט בשם כל היורשים שיוכרזו בהמשך בצוו הירושה . לא לחכות. לייעוץ ללא כל התחייבות 048666616 או דרך האתר https://www.abuwarda.co.il