אורנה

הכלבה שלי היתה עם רצועה ונשכה כלבה חופשייה

חזרתי מטיול עם הכלבה שלי והיא פגשה בכלבה של השכן שהיתה משוחררת. הוא עמד במרחק מספר מטרים מהכלבה שלו. שתי הכלבות רחרחו זו את זו ופתאום הכלבה שלי נשכה את הכלבה השניה. הבעלים טוען שיש חתך. והיא רועדת. מה הדין? אשלם על הוטרינר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

לאור העובדה שהכלבה של השכן הייתה משוחררת , הייתי ממליצה לא לשלם את הוצאות הטיפול. אם הכלבה (ניזוק) הייתה לא משוחררת (עם רצועה), ספק שהייתה מתקרבת לכלבה שלך. על בעל הכלבה מוטלת חובה לדאוג שהכלבה שלו תהיה מתחת לפיקוח ושליטה.