לאה לאה

פריצת דיסק עקב עבודה בגן ילדים

שלום, יש לי פריצת דיסק מזה כשנתיים. כנראה נוצרה עקב עבודתי אני גננת מזה כ12 שנה. רציתי לדעת אם יש מושג כזה אובדן כושר עבודה במקרה של פריצת דיסק? אני אציין שבתקופה האחרונה המצב החמיר אני סובלת יותר מהתקפות של כאבים. תודה :-)

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

אם את לא יכולה להצביע על אירוע מסוים בעבודה שלאחריו סבלת מכאבי גב, ואין לך תיעוד מתאים אזי סביר שביטוח לאומי לא יכיר בפגיעה. את יכולה להגיש תביעת אבדן כושר עבודה לחברה בה את מפרישה כספי הפנסיה . בכל אופן, צריך להציג תיעוד רפואי רצוף. כל תיק לגופו. ממליצה שתפני ליעוץ משפטי.