משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזיקין ותאונותתאונת דרכים אני אשמה

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).

0554358920
חזרה לפורום

תאונת דרכים אני אשמה

ליל
לילך נטלי

היי..לפני 3 חודשים עברתי תאונה כאשר אני אשמה . נכנסתי במהירות ברכב שהיה לפניי כאשר בלם בפתאומיות. הרכב שלי הושבת ואני קיבלתי מכות יבשות בגב, בצוואר, ובראש . לאחר זמן התברר שבגלל המגה בגב התפתחה אצלי פיברומיאלגיה - מאז אני סובלת מעייפות כאבים בכל הגוף ועוד . רציתי לשאול האם יש פה מצב לתביעה ואת מי אני תובעת ? אזכיר כי אני אשמה בתאונה . במידה ויש פה עניין של תביעה האם אני צריכה להגיע פיזית לבתי המשפט או שמספיק במסמכים הרפואיים וכל הניירת ?

RE:
ליב
ליבה צנז(נכתב ע"י: לילך נטלי)

בהמשך לשאלתך, אפשר להגיש תביעה לבית משפט ואפשר לנהל מו"מ עם חברת ביטוח. ברור שצריך להגיע לדיונים. מרבית התביעות מסתימות מחוץ לכותלי בית משפט. מוזמנת להתקשר .

RE:
ליב
ליבה צנז(נכתב ע"י: לילך נטלי)

היי, את יכולה לתבוע את חברת הביטוח שבה ביטחת את הרכב. אם פיברומיאלגיה התפתחה לאחר התאונה ניתן לקבל פיצוי בגין הפגיעה. שאלת אשם לא רלוונטית בתביעות נזקי גוף. את מוזמנת להתקשר אם יש לך שאלות, אשמח לעזור לך.