לילך נטלי

תאונת דרכים אני אשמה

היי..לפני 3 חודשים עברתי תאונה כאשר אני אשמה . נכנסתי במהירות ברכב שהיה לפניי כאשר בלם בפתאומיות. הרכב שלי הושבת ואני קיבלתי מכות יבשות בגב, בצוואר, ובראש . לאחר זמן התברר שבגלל המגה בגב התפתחה אצלי פיברומיאלגיה - מאז אני סובלת מעייפות כאבים בכל הגוף ועוד . רציתי לשאול האם יש פה מצב לתביעה ואת מי אני תובעת ? אזכיר כי אני אשמה בתאונה . במידה ויש פה עניין של תביעה האם אני צריכה להגיע פיזית לבתי המשפט או שמספיק במסמכים הרפואיים וכל הניירת ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

בהמשך לשאלתך, אפשר להגיש תביעה לבית משפט ואפשר לנהל מו"מ עם חברת ביטוח. ברור שצריך להגיע לדיונים. מרבית התביעות מסתימות מחוץ לכותלי בית משפט. מוזמנת להתקשר .

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

היי, את יכולה לתבוע את חברת הביטוח שבה ביטחת את הרכב. אם פיברומיאלגיה התפתחה לאחר התאונה ניתן לקבל פיצוי בגין הפגיעה. שאלת אשם לא רלוונטית בתביעות נזקי גוף. את מוזמנת להתקשר אם יש לך שאלות, אשמח לעזור לך.