בת-אל

נזקי גוף - תאונת עבודה - התיישנות

עד מתי ניתן לתבוע בגין נזקי גוף שאירע במסגרת העבודה ולא דווח לביטוח לאומי ולא הוגשה תביעה עד כה? לא דווח לביטוח לאומי כי המעסיק אסר על העובד לעשות זאת ואיים עליו בפיטורין אם יעשה זאת. וכמובן מדובר בעובד שאינו יודע את זכויותיו. אודה לתשובה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

עקרונית, ניתן לתבוע את המעביד תוך 7 שנים, אבל כל מקרה לגופו. לגבי בטוח לאומי- תוך 12 חודשים מיום האירוע.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

את יכולה להגיש תביעה נגד המעסיק תוך 7 שנים מיום האירוע. לגבי הגשת התביעה לביטוח לאומי- תוך שנה מיום האירוע.