זהבה דליה

האם יש עילה לקבלת פיצוי

בני בן 19 נפצע שהיה תלמיד בשטח בית הספר ושבר ופרק בהן 3 ברגל- שבר שהצריך 2 ניתוחים- כיום האצבע אינה ישרה נמצאת למעלה מכל האצבעות- האצבע רגישה למגע והמפרק של האצבע לא קיים, כמו כן, נתקע כל הזמן בחפצים בגלל שהיא לא בקו ישר ובולטת, וגם לא אסטטי. ביצענו תביעה מול ביטוח תלמידים- והבאנו חוות דעת רופא עם עורך דין שטען ל10%, כתב במכתב עמדה אצבע כישור 3 רוכבת על בהן 2 ונוקשה, לחץ על הבהן מכאיב, לאור התלונות וההפרעה, 'בע 10 % , חברת ביטוח לא קבלו ושלחו לרופא מטעמם שקבע 2.5%, כרגע הציעו לי להמשיך עם חוות דעת משפטית שעולה הרבה כסף- השאלה אם יש בכלל סיכוי ויש טעם לשלם סכום גבוה על יעוץ משפטי או לוותר

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

אני לא מכירה את נתוני התיק. יחד עם זאת אני סבורה כי יש מקום לתביעה. אם תשלום למומחה כל כך מטריד אותכם תנסו לסיים את התיק בנכות של 5% , זה בערך 20,000 ש"ח. בהצלחה!!