מאיה.

חברת ליסינג זייפה חתימתי ושינתה פרטי בעלות רכב

שלום, לפני מס חושים רכשנו רכב מחברה גדולה ומוכרת. ברשיון הרכב וכן בפרטי המכר לפני קנייה הוצג שהרכב הינו מבעלות ליסינג (השכרה/החכר) אך לאחר קבלת הרכב והעברת הבעלות - קיבלנו למייל רשיון רכב עדכני ובו נרשם כי בעלות הרכב שונתה להשכרה ולא ליסינג כפי שהוצג לנו. קיימות תכתובות עם הנציג בהן אנחנו מביעים תדהמה על המצב ומלינים על כך שהוצג לנו מצג שווא. לצערי בדיוק כשזה קרה עברנו ארוע רפואי מורכב שדרש החלמה מממושכת ועל כן לא יכולנו להתעסק בעניין במשך תקופה. כיום, חצי שנה קדימה- הסתבר לנו שכנראה הנציג חתם בשמינו על מסמך כאילו אני מיודעות שהרכב החליף בעלות מליסינג להשכרה וזייף חתימה שלנו. אני מדגישה שוב בשום שלב לא נחשפנו למסמך כזה ואף ניתן לראות שוני בין 2 החתימות. התעמתתי עם הנציג בסניף והקלטתי תגובתו בה הוא לא ידע להסביר איך קרה הדבר והפיל אחריות בזיוף על עובד אחר שכבר לא מועסק בחברה וכן הודה שהדבר לא תקין. הנושא מטופל כרגע מול הקבט ואנחנו דורשים פיצוי על עוגמת הנפש והמעשה הפלילי. מס שאלות : 1. על המסמכים המקוריים יש את החתימה שלי במקום של בעלי. היינו כמובן יחד פיזית בסניף במעמד הרכישה . האם הדבר יכול להוות בעיה כשמשווים בין החתימה המקורית שלי למזוייפת? 2. לאור כל העדויות שנמצאות בידי - התכתבות עם הנציג לאחר קבלת הרשיון החדש וההקלטה שלי שהוא טוען שמישהו אחר עשה את זה ובעצם מודה שמישהו זייף- האם אני מחוייבת לעדכן את החברה או להעביר לקבט את החומר שברשותי ? מבחינתו זו מילה של הנציג שלו מול מילה שלי והעדויות שיש לי יחזקו את הצד שלי 3. האם יש בעייתיות מבחינת הזמן שעבר מביצוע העסקה (חצי שנה) ועד שעבר לטיפול של החברה ? הם מרימים גבה שחיכינו ככ הרבה זמן עד לתלונה רשמית, למרות שהוסברו הנסיבות לעיכוב. 4. האם יש כאן עילה לתביעה ומה הפיצוי המשוער במקרה של עוגמת נפש ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

היי, לא ניתן לענות על השאלה בלי עיון במסמכים הרלוונטיים. עליך לפנות לעו"ד לקבל ייעוץ רציני.