יעלי ג

זמן טיפול בתביעה עקב שבר

לפני כשנה בעקבות נפילה התרחש שבר ביד. פנינו לעו''ד, הגשנו מסמכים,ביצענו תשלום וחתמנו על הסכם. לאחרונה, לאחר שלא עודכנו במשך זמן רב, יצרנו קשר עם עורך הדין ולטענתו הוא פנה למפגע, אך לא קיבל מענה.לשאלתנו מדוע לא המשיך את הטיפול ו''הקפיא'' אותו למשך כמעט שנה- ענה שרצה לחכות לראות אם יש נזק או נכות שנוצרה כתוצאה מהשבר.אשמח להתייחסות האם הגיוני לחכות כל כך הרבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

תביעת נזיקין מגישים אחרי התגבשות הנזק. מקובל להמתין לפחות שנה מיום האירוע על מנת לוודא שהנזק התגבש. עורך הדין שלך מנהל את התיק נכון. ועוד, זה ממש לא מוגזם להמתין שנה.