מנהלי הפורום
רכב נשרף ברחוב
שלום, לפני כמה ימים אני ובת זוגי ישבנו בסלון כשלפתע נשמעו פיצוצים מלמטה, מיד פתחנו את דלת המרפסת שלפתע נדהמתי לראות רכב שעולה באש בחלקו האחורי בעיקר, רכב זה חנה ממש מתחת למרפסת שלי וגם חנה אחרי הרכב שלי, משום הפיצוצים והחשש שלי מפיצוץ אחד גדול שיבוא מתי שהוא החלטתי שלא לרדת להזיז את הרכב שלי מה גם שלא תארתי לעצמי שהאש תגיע לרכב שלי , בטח שלא כזה מהר כמו שהיא הגיעה, כמובן שצלצלתי למכבי האש, על כל פנים האוטו שלי נשרף חלקית בחלקו האחורי ולפי הערכת שמאי שהגיע למחרת האוטו הוא ״אובדן כללי״ , הרכב שכנראה הוצת במתכוון הינו רכב מחברת השכרה כך טוענים במשטרה, הגשתי כמובן תביעה דרך סוכן הביטוח שלי לצד ג׳ שלו אך איני חושב ששווי הרכב (הנמוך יש לומר) יוכלו לפצות על זה שאני עכשיו תקוע בלי רכב ואני שלא באשמתי צריך לחפש עכשיו ולרוץ ואולי בכלל לא משתלם לי לקנות רכב חדש עם כל ההוצאות הנלוות בכך ובנוסף נאלצתי לנסוע במוניות עקב ״איבוד הרכב״ וגם פריטים אישיים מעטים שהיו ברכב , האם אני צריך לגשת לעו״ד או דרך חברת הביטוח מגישים תביעה כזו, מה עושים ????? והאם בכלל כדאי ושווה כל הריצות והכאב ראש?? שגם זה אגב מעצבן שאני צריך פתאום לעשות את כל זה