מנהלי הפורום
תביעת נזקי גוף.
בס"ד שלום רב עו"ד אריאל פרויליך. יש כנגדי תביעה אזרחית המתנהלת כ 6 שנים תביעת נזקי גוף. אתאר בקצרה: הועסקה אצלי מטפלת (מטבית דרך חברת כח אדם- ישראלית) שטטפל באימי הקשישה לפני 7 שנים כל יום אמורה להיות שעתיים. בזמנו הייה ברשותי כלב מסוג רועה גרמני שהייה קשור בשרשרת ברזל בקצה החצר (50 מ' מבית אימי). יום אחד במקרה וקרה הכלב קרע את חוט הברזל שאליו הייה מחובר ורץ עם השרשרת אין לי מושג מה המטפלת וברשותו של מי הסתובבה בחצרי האחורית בואתו הרגע... הכלב עמד על שתיים על-מנת להתחבב על המטפלת,והיא נשרטה בחזה מצפורניו עפ"י המטפלת עשתה עניין והחלה לצרוח וביקשה שנזמין אמבולנס כמו כן לקחתי את הכלב קשרתי אותו במקום ובכלל התובעת כבר נכנסה בכוחות עצמה לביתה של אימי אפילו לא חיכתה או ביקשה את עזרת. כאשר נכנסתי לביתה של אימי מצאתי אותה עושה טלפונים ומתלוננת בפני קרובי משפחתה שהכלב שלי נשך אותה בחזה ובפנים =דבר שלא הייה ולא נברא. כמו כן התקשרתי לבעלי שעזב עבודתו ולקח אותה לקופת חולים ומשם למיון התובעת הייתה 5 ד"ק ובין לבין האחיות צחקו עליה שבאה בשביל פצע שלא דימם ובכלל לא נראה שנחבלה. בטופס המיון נכתב פצע שטחי בחזה בגודל 0.3*0.3 וזהו. לא נכתב נשיכה, לא תפרים, לא צילום רנטגן,לא אשפוז. שלב ההוכחות הייה אמור להתקיים בדצמבר אך התבטל לספטמבר 2011 (עוד דבר: זו לא הפעם הראשונה שנדחים לנו דיונים, מאחר שנאמר שאין לה תצהירים היא נשלחת/נדרשת מדיון לדיון להגישם לבית המשפט) שאלתי היא מה זה אומר מבחינתי?? הצעתי לה פשרה של 10.000 ש"ח עפ"י הממצאים שקיימים ברשותי סכום זה של 10.000 ש"ח נראה לי אפילו יותר מידי. אך היא מסרבת היא רוצה 58.000 ש"ח ומוכנה להגיע עימי לשלב ההוכחות ללא שום תצהירים או מסמכים המעידים על מצבה הפיזי או הנפשי אין ברשותה ולו חוות דעת רפואית או תצהיר המעיד את אמינות גרסתה (עו"ד של התובעת אף היא מעוניינת לסיים את התיק ולא בתוך כותלי ביהמ"ש אך התובעת מתעקשת שהיא לא מוותרת ורוצה 58.000 ש"ח). מודה לך מקרב לב