משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזיקין ותאונותפיצוי על אחוזי נכות.

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).

0554358920
חזרה לפורום

פיצוי על אחוזי נכות.

גלי
גלית

שלום רב. הגשתי תביעת נזיקי גוף בסכום של 300.000 ש"ח. הגשתי חוות דעת מטעמי נקבע לי 15% תפקודית(מומחה מתחום הפלסטיקה)., בהחלטת השופט נשלחתי לבדיקה של מומחה מטעם ביהמ"ש המומחה של בית המשפט קבע לי 6% נכות לא תפקודית. הממצאים והמסמכים שהנתבעים דורשים לא קיימים כלל ברשותי. הסכמתי לרדת ל 40000 ש"ח אך הנתבעים לא מוכנים לשלם לי את הכסף מחוסר תצהירים כמו כן טענתי סירוב לכל דרישותיהם. התביעה נמשכת כבר מספר שנים מאחר ובית המשפט דוחה את הדיונים כל פעם מחדש(מחוסר תצהירים) איך אני יכולה לגרום לנתבעים לשלם לי את 40.000 ש"ח??? עו"ד המייצגת אותי כבר מיואשת מהתיק ומתחחננת לי לרדת מהסכום , כמו כן לקחה לי 17.5% כמו כן ישנה שמועה שהנתבעים מחכים לסיום התיק על מנת לתבוע אותי על לשון הרע והוצאת דיבה, אציין שאני חד הורית ואם יתבעו אותי יש להם אפשרות או שבית המשפט ירחם עלי ועל מצבי?? כמו כן הגרוש שלי נפטר לפני מספר חודשים (גרושה כבר 9 שנים)הבנתי שיש להם נתונים שמורים והסובבים אותי מזהירים שאני הולכת לקבל תביעה. האם הנתבעים יכולים לתבוע אותי כל עוד אני נמצאת עימם בהליך המשפטי כנגדם?? אציין עוד דבר הייה שיתוף פעולה בין עו"ד שלי לבין עו"ד שייצג אותם בעבר שיתוף הפעולה שנרקם בין שני עו"ד הייה ממש לטובתי וכמעט קיבלתי את מלוא הכסף, מאחר והם פיקחים עלו על שיתוף הפעולה ויש להם עו"ד מת"א שעושה לעו"ד שלי חיים קשים. תודה רבה.