משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזיקין ותאונותאת מי אני תובעת במקרה נכות מתאונת דרכים

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).

0554358920
חזרה לפורום

את מי אני תובעת במקרה נכות מתאונת דרכים

שיר
שירה

שלום רב לפני כמעט שנתיים נפלתי ונפצעתי בכף ידי הדומיננטית. עברתי כבר 2 ניתוחים ונשארתי עם נכות שכרגע נמצאת בשלב הערכה, ,מגבלה בתנועה וכאבים עזים וקושי תפקוד. אני במקצועי מעסה רפואית ורפלקסולוגית בכירה ולא אוכל לחזור לתחום ההתמחות שלי, עסקתי בו כ10 שנים והייתי בעלת קליניקה מצליחה. השאלה שלי היא כזו - התאונה קרתה שנפלתי מאופניים באיטליה ולא היו מעורבים אחרים בתאונה, האם יש לי עילה לתביעה? את מי אוכל לתבוע על אחוזי הנכות שלי? יש לי פוליסת תאונות אישיות שמשלמת לי למשך 104 שבועות ולאחר מכן מסיימת(עומדת להסתיים והפוליסה כבר בוטלה מטעמם).והיה לי ביטוח נסיעות לחו"ל, האם אלא הגורמים היחידים לתביעה? האם הגשת חוות דעת על נכות מספקת או שעלי למצוא עורך דין כדי לתבוע את הכספים (הלא רבים שמגיעים לי). לצערי לא הייתה לי פוליסת בריאות על אובדן כושר עבודה כי אני חולת פיברומיאלגיה וחברות ביטוח לא מבטחות אותי בסוגי פוליסות כאלו. הוכרתי כנכה 100 % למשך שנה וחצי בביטוח לאומי וכעת אני זמנית על 46 % לעוד חצי שנה ואז עוד וועדה. גם קיבלתי אישור לשיקום מביטוח לאומי.כרגע אני בבדיקה לקראת ניתוח נוסף כנראה. אני רוצה לוודא שאני לא מפספסת פה גורם שיכול לעזור לי פיננסית להשתקם. בתודה מראש.