משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).

0554358920
חזרה לפורום

תאונת דרכים

מקס
מקסים

שלום רב עורך דין אריאל פרויליך. השאלה שלי היא בנוגע לתאונת דרכים שניפגעתי בה ב2004. ניפגעתי בראש ברגליים בגב בצוואר ונגרמו לי צלקות בפנים הנכות שקבעו מומחים דרך בית משפט היא 25%. נכון להיום אני נימצא בשלב שהגשנו סיכומים לפסק דין. בזמן התאונה הייתי חייל בשרות סדיר הייתי בן 22 ממש לפני השחרור מצה"ל כמו שידוע לי במצב כזה אני עדיין נקרא קטין ותביעה שלנו עומדת על 800 אלף ש"ח והצעה לפשרה שך בית משפט היתה 270 אלף ש"ח לפני פסק דין התענה היקרה של נתבעים היא שלא סימתי בית ספר זה בגלל שהיתה לי עלייה קשה ונאלצתי לעבוד מגיל צעיר והנעורים היו לי בלי הרבה אפשרויות כמו שישי לכל ילד ישראלי.לא קיבלתי תשלום תקוף ולא קיבלתי שום אגורה במשך 6 שנים ואחרי שחרור מצה"ל עדיין נמצא באותו מעמד ולא היה לי אפשרות להתקדם בחיים.לפי כמו שמתנהל המשפט ניראה לי שלא נגיע אפילו לחצי סכום מהתביעה העורך דין אומר שאולי כדאי ללכת אחרי זה לירעור לבית משפט המחוזי.אני שוקל אולי לקחת עורך דין אחר או שאני נמצא במצב מבולבל כי ידוע לי מחברים קרובים שיש פה משהו לא בסדר שמקבלים על זה הרבה יותר כסף.בכבוד רב תודה על היעוץ ואשמח לתשובה וטיפול בתיק עם יש אפשרות.